Alkmaar Sport is vriend geworden van de AZ Juniorclubs.  

Gepubliceerd op: 21 december 2022

Dankzij deze samenwerking profiteren leden van AZ Juniorclub, De Waaghalzen & De AllstarZ van acties en voordeel bij verschillende accommodaties van Alkmaar Sport. Alkmaar Sport helpt hen hierdoor in beweging te komen en een actieve leefstijl aan te nemen. 

De betrokken partijen hebben in het AFAS Stadion de handtekeningen gezet onder een overeenkomst die loopt tot het einde van het seizoen 2023-2024. De AZ Juniorclubs zijn voor veel leden een inspiratiebron, omdat zij onder andere ook de voetballers van AZ en AZ als club als voorbeeld zien. Dankzij deze voorbeeldfunctie kunnen een grote rol betekenen in het in beweging brengen van de jeugd van Alkmaar en omstreken.

2de kaartje schaatsen 50% korting

Alle leden van De Waaghalzen & De AllstarZ ontvangen op vertoon van hun clubkaart van 9 januari 2023 tot en met 9 februari 2023, 50% korting op hun tweede kaartje bij Ijsbaan de Meent. 

Discoschaatsen met Herry & Berry

Deze week starten we al met een openingsactie op ijsbaan de Meent! Voor slechts €2,80 kan je als lid van de AZ Juniorclubs op woensdag 22 december tussen 14:30 uur en 16:00 uur komen discoschaatsen. Als jij ook aanwezig wilt zijn om samen met Herry & Berry het ijs op te gaan kun je je hier aanmelden! 

Foto’s: Carien Snoeijs / AZ Media