Ik heb een sportvraag

Ondersteuning, korting & subsidies

Ben je op zoek naar welke sport het beste bij je past? Neem eens contact op met de sportregisseur uit jouw wijk. De sportregisseur kan adviseren over een passend sportaanbod. De sportregisseur is ook intermediair voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur, voor kinderen uit minimagezinnen die een tegemoetkoming willen aanvragen in de kosten van contributie en aanschaf van sportmiddelen.

Onderaan deze pagina vind je een aantal handige links naar websites met informatie over kortingen en subsidies en activiteiten.

Sportregisseur – Aanspreekpunt per gebied

In Alkmaar hebben de sportregisseurs een taakverdeling afgesproken in de gebieden Noord (Koedijk, de Mare, Daalmeer), Oost (Oudorp, Huiswaard en Vroonermeer), Zuid (Zuid, Kooimeer en Overdie), West (Centrum, de Hoef en Bergermeer) en de buitengebieden (Graft, de Rijp en Schermer). Zo heeft iedereen een eigen aanspreekpunt. Wie zelf een idee heeft of iets wil opstarten kan ook altijd afspreken om eens van gedachte te wisselen hierover. Hieronder vindt u de contactgegevens van de verschillende sportregisseurs. 

Sportregisseur Mark

Mark Wagter is sportregisseur in Alkmaar West (Centrum, de Hoef en Bergermeer) 

Mark is te bereiken op ma t/m do via:

Sportregisseur Amber

Amber Wuring is sportregisseur in Alkmaar-Zuid (Zuid, Kooimeer en Overdie) en Landelijk Alkmaar (Graft-de Rijp en Schermer)

Amber is te bereiken op ma t/m vrij via:

Sportregisseur Jelle

Jelle Zuijdam is sportregisseur in Alkmaar Noord (Daalmeer, Koedijk, de Mare)

Jelle is te bereiken via:

Sportregisseur Britt

Britt Klooster is sportregisseur Alkmaar-Oost (Oudorp, Huiswaard en Vroonermeer).

Britt is te bereiken op ma t/m woe via:

Kortingen en subsidies – Handige links