Ik heb een sportvraag

Ondersteuning, korting & subsidies

Ben je op zoek naar welke sport het beste bij je past? Neem eens contact op met de sportregisseur uit jouw wijk. De sportregisseur kan adviseren over een passend sportaanbod. De sportregisseur is ook intermediair voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur, voor kinderen uit minimagezinnen die een tegemoetkoming willen aanvragen in de kosten van contributie en aanschaf van sportmiddelen.

Onderaan deze pagina vind je een aantal handige links naar websites met informatie over kortingen en subsidies en activiteiten.

Sportregisseur – Aanspreekpunt per gebied

In Alkmaar hebben de sportregisseurs een taakverdeling afgesproken in de gebieden Noord (Koedijk, de Mare, Daalmeer), Oost (Oudorp, Huiswaard en Vroonermeer), Zuid (Zuid, Kooimeer en Overdie), West (Centrum, de Hoef en Bergermeer) en de buitengebieden (Graft, de Rijp en Schermer). Zo heeft iedereen een eigen aanspreekpunt. Wie zelf een idee heeft of iets wil opstarten kan ook altijd afspreken om eens van gedachte te wisselen hierover. Hieronder vindt u de contactgegevens van de verschillende sportregisseurs. 

Sportregisseur Yuri

Yuri Cornelisse is sportregisseur in landelijk Alkmaar (Graft-de Rijp en Schermer).

Yuri is te bereiken via:

Sportregisseur Thyrvi

Thyrvi van Roosendaal is sportregisseur in Alkmaar-Zuid (Zuid, Kooimeer en Overdie).

Thyrvi is te bereiken via:

Sportregisseur Jelle

Jelle Zuijdam is sportregisseur in Alkmaar Noord (Daalmeer, Koedijk, de Mare) en tevens Maatschappelijk Sportregisseur voor de gehele gemeente Alkmaar.

Jelle is te bereiken via:

Sportregisseur Britt

Britt Klooster is sportregisseur in Alkmaar-West (Centrum, de Hoef en Bergermeer) en Alkmaar-Oost (Oudorp, Huiswaard en Vroonermeer).

Britt is te bereiken via:

Britt is t/m 8 oktober met zwangerschapsverlof, haar werkzaamheden worden tijdelijk overgenomen door Mark Wagter m.wagter@alkmaarsport.nl 06-43234036 (bel of WhatsApp)

Kortingen en subsidies – Handige links