Organisaties

We kijken met tevredenheid terug op het sportjaar 2023. Er is hard gewerkt en de ‘corona’-achterstanden zijn inmiddels ingelopen.

Het aantal recreatieve bezoekers bij onze accommodaties neemt toe en ook het aantal senioren dat (weer) in beweging wil komen groeit.

Sinds de oplevering van POCITYF in 2023 mag sportcomplex De Meent zich officieel energiepositief noemen. Het project heeft boven verwachting geleverd en een enorme energie­ besparing gerealiseerd. Alkmaar Sport heeft ook in de exploitatie gekozen voor een aantal duurzamere oplossingen.

Sportservice/Sportstimulering

In het jaarverslag van de afdeling Sportstimulering kunnen jullie lezen wat er in 2023 allemaal gedaan en gebeurd is op sportgebied in het onderwijs, de wijken, ouderen- en recreatiesport en bij het ondersteunen van verenigingen.

Bedrijfsfit

Een fitte medewerker is creatiever en beleeft meer werkplezier. Geef de vitaliteit van uw medewerkers een boost met de BedrijfsFit kadokaart! Deze kadokaart is een unieke manier om uw medewerkers te bedanken en hen zowel fysiek als mentaal weer in beweging te brengen.

Lees meer

Sportdag scholen

Snel en zonder zorgen een geslaagde sportdag organiseren? Roep de hulp in van Holland Sport! Wij kunnen u op verschillende manier ondersteunen.

Lees meer

Sportloket

Gemeente Alkmaar beschikt over een sportloket  die sportverenigingen en sportclubs kan ondersteunen. Heeft u of uw sportvereniging steun of advies nodig bij onderwerpen als financiën, beleidsplannen, fusies of aanvragen van subsidies?

Verenigingsadviseur Sanne Wunderink

Lees meer
Over Alkmaar Sport

Over Alkmaar Sport

Alkmaar Sport is dé ideale partner voor exploitatie, beheer en onderhoud van uw sportaccommodatie en sportstimulerende activiteiten. Wij zorgen voor schone, veilige, goed onderhouden en innovatieve accommodaties om in te sporten én uitdagende activiteiten om aan mee te doen.

In samenwerking met en ondersteund door bedrijven, verenigingen, scholen en gemeenten inspireren we mensen in beweging te komen, omdat bewegen leuk, gezellig én gezond is.

Als samenwerkingspartner zijn we uw aanspreekpunt en natuurlijke vindplaats voor sport in de regio. Met onze helicopterview weten we wat er speelt en leeft in de regio en kunnen we een betrouwbare partner zijn die kwaliteit levert.

Lees meer over ons