Organisaties

2020 was een uitdagend jaar voor Alkmaar Sport. In 2020 startte Alkmaar Sport bruisend van ambities, vol plannen en samenwerkingsprojecten en met mooie activiteiten en evenementen op de agenda. Vanaf maart stond de wereld echter op zijn kop door de coronapandemie met gedwongen sluiting van sportaccommodaties tot gevolg.
Creatief bedenken en organiseren we activiteiten die nog wél mogelijk zijn. Van online beweeglessen Senioritijd voor ouderen en online ochtendgymnastiek door vakleerkrachten tot webinars en digitale sportkenniscafés voor verenigingen en heel veel buitenactiviteiten op sportaccommodaties, pleinen, velden en bij scholen. Je leest er meer over in het Alkmaar Sport jaarverslag 2020.

Boost Your Vitality

Na al het thuiswerken en binnen zitten hebben veel Nederlanders behoefte aan een leefstijl waarin bewegen, mindfullness en gezonde voeding een belangrijke rol innemen. Met de Boost Your Vitality giftcard bedankt u uw medewerkers voor de flexibele inzet en het thuiswerken én geeft u de organisatie weer een vitale boost.

Lees meer

Sportdag scholen

Snel en zonder zorgen een geslaagde sportdag organiseren? Roep de hulp in van Holland Sport! Wij kunnen u op verschillende manier ondersteunen.

Lees meer

Verenigingsadvies

Alkmaar Sport beschikt over een verenigingsadviseur die sportverenigingen en sportclubs kan ondersteunen. Heeft u of uw sportvereniging steun of advies nodig bij onderwerpen als financiën, beleidsplannen, fusies of aanvragen van subsidies?

Verenigingsadviseur Sanne Wunderink

Lees meer
Over Alkmaar Sport

Over Alkmaar Sport

Alkmaar Sport is dé ideale partner voor exploitatie, beheer en onderhoud van uw sportaccommodatie en sportstimulerende activiteiten. Wij zorgen voor schone, veilige, goed onderhouden en innovatieve accommodaties om in te sporten én uitdagende activiteiten om aan mee te doen.

In samenwerking met en ondersteund door bedrijven, verenigingen, scholen en gemeenten inspireren we mensen in beweging te komen, omdat bewegen leuk, gezellig én gezond is.

Als samenwerkingspartner zijn we uw aanspreekpunt en natuurlijke vindplaats voor sport in de regio. Met onze helicopterview weten we wat er speelt en leeft in de regio en kunnen we een betrouwbare partner zijn die kwaliteit levert.

Lees meer over ons