Sport Vitaal

Sport Vitaal

Alkmaar Sport verzorgt al jaren een groot aantal sport- en beweegactiviteiten voor 50plussers in en rond Alkmaar. Hier vindt u het meest actuele aanbod. Bent u er nog niet helemaal uit welke les het beste bij u past? Of wilt u iets weten over de voorwaarden en tarieven? U kunt contact opnemen met één van de medewerkers van Alkmaar Sport. Zij staan u graag te woord om u naar een passende sport- of beweegactiviteit te begeleiden. U mag altijd meedoen met een gratis proefles.

Meer lezen

Contact

De afdeling Sport Vitaal is van maandag t/m donderdag van 9.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar via 06-28510517. U kunt ook mailen naar sportvitaal@alkmaarsport.nl.

Buitensport

Een frisse neus halen en tegelijkertijd goed bezig zijn voor de ontwikkeling van spieren, uithoudingsvermogen en balans.

Sport Vitaal Outdoor

Bekijk Buitensporten

Binnensport

Gevarieerde groepslessen in de overdekte accommodaties van Alkmaar Sport. Iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau.

Bekijk Binnensporten

Zwemaanbod

In het warme water werk je aan je uithoudingsvermogen en bouw je spierkracht op, zonder je gewrichten teveel te belasten.

Bekijk zwemaanbod

Extra aanbod Sport Vitaal