IJsjesrun op Outdoorpark Alkmaar en Sportcomplex Vaart

Gepubliceerd op: 21 juni 2022

Op zaterdag 2 juli organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met SurvivAlkmaar een IJsjesrun  voor kinderen van 8 tot 14 jaar bij Outdoorpark Alkmaar. Tijdens de IJsjesrun volgen de deelnemers een route van ongeveer 3 kilometer over het park en Sportcomplex Vaart waarbij ze verschillende land- en waterobstakels moeten trotseren. De IJsjesrun start voor groep 1 om 10.30 uur en groep 2 start om 11.30 uur. De entree bedraagt €7,50 en online inschrijven is verplicht. De IJsjesrun wordt uiteraard afgesloten met een heerlijk ijsje! Tickets zijn verkrijgbaar via www.outdoorparkalkmaar.nl/ijsjesrun.

Outdoorpark Alkmaar en SurvivAlkmaar

Wie van outdoor, sport en uitdagingen houdt, kan op zaterdag 2 juli zijn geluk niet op bij Outdoorpark Alkmaar. Alkmaar Sport organiseert in samenwerking met SurvivAlkmaar een IJsjesrun op Outdoorpark Alkmaar en Sportcomplex Vaart. Tom Leering, locatieverantwoordelijke van Outdoorpark Alkmaar vertelt enthousiast: ‘’Wij hebben samen met het team van Outdoorpark Alkmaar en SurvivAlkmaar een survivalloop bedacht. Kinderen starten bij ons op het park en lopen een route over de obstakels van SurvivAlkmaar. Vervolgens gaan zij via de Nieuwe Vaart naar Sportcomplex Vaart om daar diverse land- en waterobstakels te overwinnen. Uiteindelijk eindigen ze via een swing over het water weer bij Outdoorpark Alkmaar waarbij wij afsluiten met een heerlijk ijsje’’.  

Aanmelden en meer informatie

De IJsjesrun start voor groep 1 om 10.30 uur en groep 2 start om 11.30 uur. Toegang tot het park is €7,50 en de deelnemers volgen een route over Outdoorpark Alkmaar en Sportcomplex Vaart. Per tijdsblok kunnen er maximaal 50 kinderen deelnemen. Meer informatie over de IJsjesrun is te vinden via www.outdoorparkalkmaar.nl/ijsjesrun.