Alkmaar Sport doet mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag!

Gepubliceerd op: 3 maart 2023

Tussen maandag 20 en zaterdag 25 maart openen bedrijven in Noord-Holland Noord weer massaal de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Meld je aan, kom langs en leer de prachtige bedrijven uit onze regio kennen! De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Ook Alkmaar Sport doet mee! Aanmelden kan via de website van KBBBD.

Leer Alkmaar Sport kennen!

Wij zijn verheugd om je op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart te laten zien hoe het is om bij ons te werken. Bij Alkmaar Sport staat plezier in sport voorop! We willen zoveel mogelijk mensen in de regio laten sporten omdat het leuk, gezellig en gezond is. We spelen in op de behoeften van onze klanten en bieden een schone, veilige en inspirerende sportomgeving.

Tijdens de banenmarkt nodigen wij je uit om onder het genot van koffie en thee kennis te maken met ons bedrijf. Je krijgt een presentatie over wat we doen, wat ons onderscheidt van andere bedrijven en waarom het zo leuk is om te werken bij Alkmaar Sport. Ook bieden we een rondleiding door het pand van sportcomplex De Meent, zodat je onze faciliteiten van dichtbij kan bekijken. Kinderen zijn ook van harte welkom op de open dag. Op het middenterrein van de 400-meterbaan staan er luchtkussens klaar voor de kinderen en kunnen ze meedoen met de leukste spelletjes! Zo kun je rustig ervaren wat Alkmaar Sport aanbiedt, terwijl uw kinderen plezier hebben!

We zijn vooral op zoek naar technische mensen, dus als je een achtergrond hebt in techniek, willen we je graag ontmoeten. Ook als je geen technische achtergrond hebt, nodigen we je uiteraard uit om met ons in gesprek te gaan. We bieden mogelijkheden voor allerlei sectoren en een carrière in de sport.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op onze open dag op de banenmarkt. Kom langs en leer ons kennen!

Werken bij het leukste sportbedrijf!