Nieuw Qigong/Tai Chi aanbod in wijkcentrum Daalmeer

Gepubliceerd op: 19 december 2023

Vanaf 11 januari kunnen bewoners van Alkmaar en omgeving genieten van een nieuw aanbod in de wereld van Qigong en Tai Chi. Op donderdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur zal er een nieuwe lesreeks plaatsvinden in wijkcentrum Daalmeer, als aanvulling op het bestaande aanbod van Sport Vitaal in wijkcentrum Mare Nostrum.
Meld je aan voor een gratis proefles via
www.alkmaarsport.nl/activiteiten/qigong

Qigong, een eeuwenoude bewegingskunst, staat centraal in deze lessen en betekent letterlijk ‘Tot in de perfectie trainen van (levens)energie’. Wat deze vorm van beweging uniek maakt, is dat het op zeer hoge leeftijd beoefend kan worden. De lessen bieden niet alleen de mogelijkheid om fysieke gezondheid te verbeteren, maar ook om de geest te versterken.

Tijdens de Qigong- en Tai Chi-lessen in wijkcentrum Daalmeer wordt niet alleen aandacht besteed aan de fysieke oefeningen. Deelnemers krijgen de kans om te mediteren, (zelf)massages en acupressuur toe te passen, en worden ingeleid in de achterliggende filosofie├źn van deze eeuwenoude kunstvormen.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op www.alkmaarsport.nl/activiteiten/qigong hier treft u al het qigong aanbod. Wenst u persoonlijk contact met met Sport vitaal, dan kan dit via sportvitaal@alkmaarsport.nl of telefonisch via 06-28510517