Nu ook Ouder- en kindklimmen en Crossfit in Outdoorpark Alkmaar

Gepubliceerd op: 14 juni 2021

Alkmaar Sport start met Ouder- en kindklimmen en Cross Fit in Outdoorpark Alkmaar. Twee nieuwe activiteiten, speciaal ontwikkeld voor volwassenen. Ouder- en kindklimmen staat vooralsnog drie zaterdagochtenden op het programma, op zaterdag 19, 26 juni en 3 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Cross Fit wordt iedere maandagavond aangeboden.

Ouder- en kindklimmen

Ouders kunnen tijdens het Ouder- en kindklimmen op een ontspannen en sportieve wijze samen met hun zoon of dochter de strijd aan gaan met de obstakels. Een ervaren instructeur begeleidt ouders en kinderen tijdens een 1,5 uur durend programma door het park. Tom Leering, coördinator van Outdoorpark Alkmaar: “Na al die maanden van thuiswerken is het heerlijk om even samen met je kind op pad te gaan. Alle aandacht voor elkaar te hebben en elkaar te helpen tijdens het trotseren van de obstakels in het park. Tijdens het Ouder- en Kindklimmen staat het plezier en samenwerken dan ook centraal.”

Crossfit

Crossfit staat iedere maandagavond op het programma. Deze combinatie van bootcamp, crossfit en een obstakel run training omvat oefeningen zowel naast als op het obstakel parcours. Crossfit wordt aangeboden als privéles of gezellig samen met zijn tweetjes, maar kan ook als groepsles worden geboekt. “Crossfit is echt voor iedereen. De instructeur differentieert per niveau waardoor de trainingen voor iedereen toegankelijk zijn. Getraind of beginner, start je week goed met outdoor crossfit!” roept Tom Leering iedereen enthousiast op.

Meer informatie

Ouder- en kindklimmen wordt op zaterdag 19, 26 juni en 3 juli van 10.00 tot 11.30 uur georganiseerd in Outdoorpark Alkmaar. Voor de kinderen hanteert het park tijdens deze activiteit een adviesleeftijd van minimaal 6 jaar. De kosten voor het Ouder- en kindklimmen bedragen €20,- per koppel. Tarieven voor Crossfit variëren van € 9,- voor een groepsles tot € 22,50 voor Crossfit met maximaal 2 personen. Meer informatie is te vinden via www.outdoorparkalkmaar.nl/ouder-enkindklimmen of https://www.outdoorparkalkmaar.nl/crossfit. Aanmelden kan ook via deze site.