Spectaculaire seizoensopening bij Outdoorpark Alkmaar

Gepubliceerd op: 4 maart 2024

Op maandag 1 april (tweede paasdag) opent Outdoorpark Alkmaar de deuren voor het nieuwe outdoorseizoen. Deze feestelijke gelegenheid wordt gevierd met opblaasbare luchtkastelen, stormbanen, een spannende paaseierenjacht en de nieuwste water- en landobstakels! Voor € 5,- kunnen bezoekers van 10.00 tot 13.00 uur onbeperkt genieten van alle activiteiten op het park. Voor € 2,- kunnen deelnemers van 13.00 tot 16.00 uur ook nog eens aansluitend zwemmen bij het nabijgelegen zwembad Hoornse Vaart. Tickets zijn verkrijgbaar via www.outdoorparkalkmaar.nl/opening2024

Verheugd om het outdoorseizoen in te luiden

“We zijn verheugd om het nieuwe outdoorseizoen in te luiden met een dag vol avontuur en plezier voor het hele gezin”, aldus de Tom Leering van Outdoorpark Alkmaar. Tom vervolgt enthousiast zijn verhaal: “Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick op onze obstakels, wilt deelnemen aan de paaseierenjacht of gewoon wilt genieten van een dag in de buitenlucht, onze seizoensopening heeft voor iedereen wat te beleven.”

Win een een obstacle run clinic voor 8 personen

Naast de opwindende activiteiten biedt Outdoorpark Alkmaar ook een kans om een prijs te winnen. Deel een spectaculaire foto van de openingsdag via de socials en tag Outdoorpark Alkmaar. De beste foto wint een onvergetelijke obstacle run clinic van 1,5 uur voor 8 personen!

Spetterende afsluiting bij zwembad Hoornse Vaart

En alsof dat nog niet genoeg is, bundelen ze de krachten met zwembad Hoornse Vaart voor een dubbel avontuur. Voor slechts € 2,- extra kunnen bezoekers genieten van een verfrissende duik. Er is deze dag extra animatie aanwezig.

Spectaculaire seizoensopening Outdoorpark Alkmaar