Header klein

Sponsor mogelijkheden

Samenwerken in Sport

Wilt u zichtbaar zijn in of op een van onze sportaccommodaties? Wilt u uw bedrijf en of producten promoten onder een relevante doelgroep? Of wilt u zich als bedrijf verbinden aan sport en streeft u een actief vitaliteitsbeleid na?

Alkmaar Sport werkt graag met u samen en biedt hiervoor verschillende standaard mogelijkheden en op maat gemaakte sponsor proposities.

Adverteren & Sponsoring

Op dit moment zijn er verschillende mogelijkheden om te adverteren bij Sportcomplex De Meent, Sportpaleis Alkmaar, Sportcomplex Hoornse Vaart en Outdoorpark Alkmaar.

Autobedrijf Ursem Barten was sponsor van de elektrische dweilmachine. Uw bedrijfsnaam hier? Vraag naar de mogelijkheden.

Zichtbaarheid & Activatie

Wilt u zich verbinden aan een van onze evenementen of sportprogramma’s, bijvoorbeeld aan Red je Vriendje of de ICE Games? Of wilt u een specifieke boodschap vertellen of een product promoten?

Ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Zo is Rabobank Alkmaar e.o. maatschappelijk partner van de ICE Games en ondersteunt Univé de huldiging van de Alkmaarse sportkampioenen.

RAADHUIS heeft zich verbonden aan de Pinksterun.

Meer informatie?

Interesse om met ons samen te werken in sport? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. U kunt ons bereiken via bedrijfsfit@alkmaarsport.nl.