Header klein

BedrijfsFit

BedrijfsFit

Gezond, fit en vrolijk personeel, wie wil dat nou niet?! Gezond en fit personeel is creatiever, productiever en beleeft meer werkplezier. Wij hebben diverse arrangementen ontwikkeld om uw medewerkers zo fit en vitaal mogelijk te houden. Naast sportprogramma’s op maat, bedrijfsuitjes en teambuilding op een van de vele sportlocaties in Alkmaar, komen de trainers ook voor clinics naar uw bedrijf toe én is er een BedrijfsFit kadokaart.

Dat bewegen gezond is weet vrijwel iedereen. De Nederlandse Norm Gezond Bewegen ligt op 30 minuten bewegen per dag. Ondanks dat veel mensen van het bestaan van deze norm weten, houden maar weinig mensen zich hieraan. Ook op de werkvloer is dit te merken: de helft van de werkzame bevolking beweegt te weinig. Alkmaar Sport maakt het u gemakkelijk en biedt BedrijfsFit, sportpakketten die naar wens op maat kunnen worden aangepast.

Sportprogramma op maat

SAKS kwam naar Alkmaar Sport met de wens om medewerkers niet alleen gezond en fit te houden,
maar vooral ook voor verbinding te zorgen. En dit bij voorkeur op een leuke manier. Samen hebben we gekozen voor het sportprogramma op maat.

Verrassend en gevarieerd

Alkmaar Sport organiseert een variatie aan sportactiviteiten. Zo’n 15 tot 20 verschillende per jaar.
Soms binnen, soms buiten, soms onder leiding van een instructeur, soms vrij sporten, de ene keer wat intensiever en de andere keer een rustiger activiteit. Medewerkers van SAKS schrijven zich hiervoor in via het eigen intranet. Zo staat er in september padel, banenzwemmen en wandelfitness op het programma en in november wandklimmen, een bootcamp en schaatsen. Samen brengen we op jaarbasis zo’n 450 mensen in beweging. En we gaan door, ook het aankomend jaar staan we garant voor verrassende clinics!

UNIEK KERSTKADO: BedrijfsFit kadokaart

De BedrijfsFit kadokaart is een unieke manier om medewerkers te bedanken. Een heel persoonlijk kerstkado waarmee uw medewerkers zowel fysiek als mentaal weer in beweging brengt. Medewerkers hebben de keuze uit talloze leuke activiteiten en kiezen zelf wanneer, waaraan en met wie zij hun tegoed besteden. Kiezen zij voor met collega’s buiten bootcampen, met de kinderen een dagje naar het zwembad of toch liever voor een ontspannende massage? Alkmaar Sport zorgt voor een steeds wisselend en vooral gevarieerd beweegprogramma zowel binnen als buiten.

Sporten op de werkvloer

Liever laagdrempelig en samen in beweging? Ook dat kan! We komen graag naar bedrijven toe voor sportieve clinics op de werkvloer. Dit kan buiten op het parkeerterrein, in een hal of bijvoorbeeld op een veldje voor het kantoor. Onze enthousiaste trainers bieden clinics aan geschikt voor iedereen ongeacht het niveau of de conditie. Natuurlijk doen wij dit in overleg met u en op maat gemaakt.

Bedrijfsuitje en teambuilding

Bedrijfsuitjes, teambuilding met aansluitend een kerstborrel, presentaties gevolgd door sportieve clinics, er is in Alkmaar zoveel mogelijk. Alkmaar Sport organiseert curlingclinics in de ijshal van De Meent, baanclinics op de wielerbaan in Sportpaleis Alkmaar, buitenactiviteiten in Outdoorpark Alkmaar maar ook een bootcamp of een ouderwetse gymles in een van de sporthallen behoren tot de mogelijkheden. Een bedrijfsuitje in een van de vele prachtige (top)sportlocaties die Alkmaar rijk is is een unieke belevenis. Natuurlijk zetten we daar altijd teambuilding en plezier voorop!

De ondernemingsraad van WNK Personeelsdiensten heeft een actief, superleuk en interactieve bijeenkomst gehad op Outdoorpark Alkmaar. Met name het boogschieten is ons goed bevallen.

Paul Twin, WNK

Meer informatie

Marlou Zuurbier komt graag in contact om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak met Marlou op 0621185603 of bedrijfsfit@alkmaarsport.nl.

Ik kom graag langs bij u op het bedrijf!

Marlou Zuurbier, Alkmaar Sport

BedrijfsFit arrangementen