Schitterende prestaties bij RAADHUIS Pinksterun

Gepubliceerd op: 30 mei 2023

Vrijdag 26 mei organiseerde Alkmaar Sport de RAADHUIS Pinksterun, het tofste hardloopevenement van Oudorp. Met de start en finish bij sportcomplex Vaart (Hoornseweg 28) konden deelnemers kiezen uit een afstand van 1, 5 of 10 kilometer door het mooie Oudorp. Met ruim 650 deelnemers die straalden bij de Kinderun, FunRUN en lange afstanden kijkt de organisatie terug op een geslaagd evenement.

Rennend, maar dit jaar voor het eerst ook rollend, werd het parcours door Oudorp door vele deelnemers overwonnen. “Elk jaar zoeken we weer naar nieuwe mogelijkheden en naast het wandelen, de business teams en het kinder aanbod hebben we dit jaar ook de FunRUN aan het programma kunnen toevoegen. Samen met Sport-Z stonden er rolstoelen, hardloopmaatjes en zelfs een bolderkar aan de start om de deelnemers veilig te laten finishen. Iedereen heeft vandaag ontzettend genoten van het zonnetje en de eigen prestaties. Samen met RAADHUIS kijken we terug op een geslaagd evenement,”vertelt Marlou Zuurbier namens organisator Alkmaar Sport.

Winnaars in het klassement waren deze editie Mei-Ling Man (5 km vrouwen), Remy Levert (5 km mannen), Lesley Klaassen (10 km vrouwen) en Joffre Hooijschuur (10 km mannen). Deelnemers kunnen hun eigen tijd bekijken via www.raadhuispinksterun.nl