Speciale 10 jaar Alkmaar Sport actie bij Hoornse Vaart en De Meent

Gepubliceerd op: 27 februari 2024

Alkmaar Sport bestaat 10 jaar en dat viert het jarige sportbedrijf met de inwoners van Alkmaar. Speciaal voor zwemmers en schaatsers lanceert Alkmaar Sport een feestelijk jubileumticket. Voor € 10,- schaatsen een volwassene én een kind in maart niet alleen een keer samen maar kunnen zij ook zwemmen in dezelfde maand. Deze exclusieve tickets bestellen kan alleen op de jubileumpagina van Alkmaar Sport, www.alkmaarsport.nl/10jaar.

Alkmaar Sport viert haar 10e verjaarjaardag met diverse sportieve acties. In maart staan zowel zwembad Hoornse Vaart als ijsbaan De Meent centraal. Met een combinatieticket kunnen 2 personen (1 volwassene en 1 kind) zwemmen én schaatsen voor de jubileumprijs van € 10,- . Dit hoeft niet op dezelfde dag te zijn maar kan op een dag naar keuze tussen 1 en 31 maart 2024.

Normaal gesproken kost dit combinatieticket € 21,40. Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum biedt Alkmaar Sport het aan voor € 10,-. Een korting van ruim 53%! Natuurlijk mag je dit prijsverschil in je eigen zak steken. Het is tenslotte een verjaardagscadeautje vanuit het sportbedrijf. Maar: je kunt ook overwegen om (een deel van) het verschil te doneren aan de kinderafdeling van het Noordwest Ziekenhuisgroep. Het goede doel dat Alkmaar Sport met diverse sportactiviteiten steunt in het jubileumjaar.

10 jaar Alkmaar Sport

In 2024 viert Alkmaar Sport haar 10-jarig bestaan. Gedurende het jubileumjaar worden leuke, sportieve en inspirerende activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan kan deelnemen. Bovendien worden 10 speciale jubileumacties uitgelicht, waar men kan profiteren van éxtra voordeel of prijzen. In de maand maart staat een speciale schaats- en zwemactie centraal.
Bij de activiteiten én in de Alkmaarse sportcomplexen wordt het hele jaar geld ingezameld voor de kinderafdeling van Noordwest Ziekenhuisgroep. Meer informatie over de activiteiten én een donatielink naar actie voor Noordwest Ziekenhuisgroep is te vinden op www.alkmaarsport.nl/10jaar.