Spookachtige taferelen tijdens RAADHUIS Vampierun in Oudorp

Gepubliceerd op: 29 september 2022

Vrijdag 28 oktober organiseert Alkmaar Sport de RAADHUIS Vampierun op sportcomplex Vaart in Oudorp. De vrijdag voor Halloween kunnen kinderen van 1 t/m 10 jaar voor €2,- meedoen aan deze recreatieve en griezelige loop van 0.5, of 1 kilometer over het sportpark. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.vampierun.nl.

Aan de Hoornseweg, tegenover het sportcomplex van vv Kolping Boys ligt Sportcomplex Vaart waar sinds 2020 de Vampierun wordt georganiseerd. Een idee welke is ontstaan vanwege alle beperkingen rondom Covid-19. Vanwege de enthousiaste reacties van de deelnemers zal de Vampierun welke wordt gesponsord door RAADHUIS, dit jaar voor de derde keer plaatsvinden!

De Vampierun wordt gelopen op vrijdag 28 oktober. Om 18.00 uur starten de 1 tot 6 jarigen (500 meter) en om 19.00 uur de kinderen van 7 t/m 10 jaar. Er wordt niet op tijd gelopen, maar iedereen die de finish haalt krijg een medaille. Bovendien is er een prijs voor degene die het mooist verkleed is. Deelname aan de Vampierun kost €2,- aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.vampierun.nl