Sportieve activiteiten in de voorjaarsvakantie

Gepubliceerd op: 15 februari 2023

Deze voorjaarsvakantie organiseren de sportregisseurs van Alkmaar Sport weer heel veel leuke, sportieve activiteiten. Van een Gymles XL, waar verschillende verenigingen clinics verzorgen, tot een voetbaldag.  Een overzicht van de activiteiten is te vinden op www.alkmaaractief.nl, hier kan je je ook aanmelden.

Met de voorjaarsvakantie in het vooruitzicht organiseren de sportregisseurs diverse activiteiten voor de jeugd. Met leuke activiteiten als Gymles XL (1 maart in sportcomplex Oosterhout) waar kinderen van 6 tot 12 jaar en 12 t/m 15 jaar welkom zijn maar ook lasergamen voor verschillende leeftijdsgroepen. Er is een speciale sportmiddag in sportcomplex Hoornse Vaart en natuurlijk ontbreekt de dreumesinstuif niet (3 maart in sportcomplex De Meent).  

Ook de Alkmaarse sportaanbieders organiseren activiteiten waar de jeugd aan mee kan doen, waaronder judo, shorttrack, boulderen, ijshockey en Fit Kids. Het complete aanbod staat op www.alkmaaractief.nl, de site wordt regelmatig bijgewerkt dus kijk ook welke activiteiten er zijn toegevoegd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA