Sportieve en romantische Valentijnsactiviteiten bij Alkmaar Sport

Gepubliceerd op: 24 januari 2023

Op Valentijnsdag, dinsdag 14 februari, organiseert Alkmaar Sport een tweetal unieke activiteiten. Namelijk Speeddate Sporten en een Valentijnswandeling. Vanaf 19.30 uur start het Speeddate Sporten in De Meent, waarbij deelnemers de kans krijgen om op een gezellige en sportieve manier nieuwe mensen te ontmoeten. Om 19.00 uur wordt er gestart van wijkcentrum De Alkenhorst voor een romantische wandeltocht.

Het Speeddate Sporten vindt plaats in de Meent en is speciaal voor jongvolwassenen in de leeftijdscategorie van 20 tot 35 jaar. De aanmelding is verdeeld in twee categorieën: 20 t/m 27 jaar en 28 t/m 35 jaar. De speeddate begint om 19.30 uur en biedt de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je je sportief uitdrukt. Meld je snel aan via onze website en maak deel uit van deze unieke ervaring.

Voor de wandeltocht wordt er tussen 18.45 – 19.00 uur verzameld bij wijkcentrum De Alkenhorst. Om 19.00 uur start de wandeltocht. Onder begeleiding van de wandelaars van de Loop Mee groepen van Sport Vitaal wandel je zo’n 5-7 km.  Deze wandeltocht is een perfecte gelegenheid om samen met je geliefde, of als single op zoek naar de liefde, te genieten van de prachtige omgeving. Het is ook een geweldige manier om in contact te komen met andere wandelliefhebbers en eventueel nieuwe vrienden te maken.

Inschrijven voor de activiteiten via de website www.alkmaaractief.nl. Laten we samen de liefde vieren op deze mooie, sportieve avond.

kunde macht einen vertrag im fitness-studio