Sportieve Herfstvakantie-activiteiten voor de Jeugd

Gepubliceerd op: 10 oktober 2023

De sportregisseurs van Alkmaar Sport zorgen ook deze vakantie weer een programma voor de Alkmaarse jeugd. Van Lasergamen tot de wel bekende Dreumesinstuif, voor iedere leeftijdsgroep is wel iets leuks wat te beleven. Een overzicht van de activiteiten is te vinden op www.alkmaaractief.nl, hier kan je je ook aanmelden.

Voor degenen die tijdens de vakantie niet willen stilzitten en liever actief bezig zijn, organiseren de sportregisseurs diverse activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld Gymles XL op 24 oktober (in Sportcomplex Hoornse Vaart) waar verschillende leeftijdsgroepen, inclusief volwassenen, van harte welkom zijn. Ook staan er activiteiten zoals een 5 tegen 5 voetbaltoernooi, Lasergamen, Freerunnen en zelfs een James Bond Spelactiviteit gepland. Aanmelden kan eenvoudig via het platform Alkmaar Actief.

Ook de Alkmaarse sportaanbieders hebben activiteiten gepland waar de jeugd aan kan deelnemen zoals,  judo,  shorttrack, boulderen en kobujutsu. Het complete aanbod staat op www.alkmaaractief.nl, de site wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe activiteiten.