Streetwise Cup op Cruyff Court in de Daalmeer

Gepubliceerd op: 26 maart 2022

De sportregisseur van Alkmaar Sport organiseert dit jaar op maandag 11 en donderdag 14 april de voorrondes van de Streetwise Cup op het Cruyff Court in de Daalmeer. Kinderen van 10-12 jaar (ongeveer groep 7 en 8 van de basisschool) kunnen zich inschrijven met een vrienden- of schoolteam van 6 personen. Zowel jongens- als meidenteams nemen het tegen elkaar op en strijden om een plek in de regionale finale. Aanmelden kan per mail, via y.cornelisse@alkmaarsport.nl of per telefoon/app via 0634164117.

Streetwise Cup 6 vs. 6 is een internationaal kampioenschap waarbij jongens en meisjes uit groep 7 en 8 deelnemen op één van de Cruyff Courts of Krajicek Playgrounds wereldwijd. Met dit kampioenschap bieden de organisatoren kinderen de kans om zich te meten met de winnende teams van andere steden. Het doel van het toernooi is dan ook om alle Courts en Playgrounds met elkaar te verbinden.

Het 6 vs. 6 voetbaltoernooi voor groep 7-8 wordt in Alkmaar gespeeld op het Cruyff Court in de Daalmeer (Johanna Naberstraat). De voorrondes worden gehouden op maandag 11 en donderdag 14 april vanaf 14.30 uur. De winnende teams bij de jongens en meisjes de regiofinales spelen. De winnaars van deze toernooien plaatsen zich uiteindelijk voor de finale. Zij strijden dan om de titel Kampioen van Nederland 2022. Waarna de winnaar zelfs naar de Europese finale zal doorstromen!

Inschrijven

Zit je in groep 7 of 8 en houd je van voetballen? Geef je dan op met een team van zes personen. Je kunt je ook inschrijven met vriendjes en vriendinnetjes die in een jongere groep of op een andere school zitten. Ieder team is verplicht een begeleider te hebben, ouder dan 18 jaar. Aanmelding is mogelijk door te mailen naar y.cornelisse@alkmaarsport.nl, of app Sportregisseur Yuri op 06-34164117.