Zalen en materialen

Verhuur zalen en materialen

Alkmaar Sport verhuurt niet alleen vele sportaccommodaties, u kunt ook bij ons terecht voor sport- en speluitleen en ondersteuning door vakleerkrachten en enthousiaste begeleiding.

Verhuur van sportaccommodaties

Een gymzaal of sportaccommodatie huren? Alkmaar Sport helpt u graag verder.
Bekijk hier welke accommodaties wij verhuren. U kunt onze accommodaties online reserveren of contact opnemen met de afdeling Verhuur, via verhuur@alkmaarsport.nl of 072-548 9315.

Wilt u een storing, defect of schade melden aan onze technische dienst? Gebruik dan ons meldformulier op de website. Dit helpt ons de melding zo snel mogelijk op te pakken.

Sport- en speluitleen

Organiseert u zelf een sportactiviteit en heeft u niet genoeg sportmateriaal op voorraad? Vindt u het een te grote investering om voor een enkel (sport)evenement uw eigen materialen aan te schaffen?

Bij Alkmaar Sport kunt u voor een bescheiden prijs vele sportmaterialen huren. De meeste sportmaterialen vindt u in onze webshop. Zoekt u ander sportmateriaal? Neem dan even contact met ons op via sportenspel@alkmaarsport.nl en wellicht kunnen wij u toch verder helpen.

Sporttrainer

Op zoek naar een sporttrainer / vakleerkracht voor een gymles, sportevenement of clinic? Dan bent u bij Alkmaar Sport aan het juiste adres!

Neem contact met ons op via info@alkmaarsport.nl om uw wensen te bespreken.

Sporttrainer in actie