Trainer Sport en Bewegen

We zijn op zoek naar een trainer (max 24 u p/w) die ervoor gaat zorgen dat het buitenspelen tijdens de schoolpauze op Alkmaarse basisscholen naar een hoger niveau getild wordt. Ook na schooltijd trekt je dit programma door en je bent betrokken bij activiteiten voor de andere doelgroepen van Alkmaar Sport.

We zijn ter ondersteuning van de afdeling Sportstimulering van Alkmaar Sport op zoek naar een of meerdere enthousiaste, veelzijdige en initiatiefrijke

Trainer(s) Sport en Bewegen

Voor 5-24 uur per week

Wat zijn de werkzaamheden?

Als Sporttrainer bij Alkmaar Sport verzorg je sport- en spellessen op de schoolpleinen onder en na schooltijd, in verschillende gymzalen, op sportvelden en op andere (sport)locaties in en rondom Alkmaar. Je werkt met verschillende doelgroepen, van de jongste peuters bij een kinderdagverblijf tot de 55+ doelgroepen van Sport Vitaal. Je plant je lessen nauwkeurig en bereidt deze zorgvuldig voor. Je overlegt hiervoor regelmatig met collega-trainers, de coördinatoren en sportregisseurs op kantoor. Jouw inzet wordt daarnaast regelmatig verlangd bij andere overkoepelende activiteiten van Alkmaar Sport, waaronder diverse evenementen, sportspektakels en dreumesinstuiven.

Wat vragen wij?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Sport specifieke opleiding bv CIOS / Sport & Bewegen niveau 3/4;
  • Affiniteit met verschillende doelgroepen, bij voorkeur jonge kinderen, jongeren, volwassenen en senioren;
  • In het bezit van Rijbewijs-B;
  • Communicatief vaardig;
  • Flexibel in werktijden en –uren;
  • Structuur kunnen aanbrengen in werkzaamheden;
  • Kennis van en woonachtig zijn in  de gemeente/regio Alkmaar is een pre;
  • Zelfstandig kunnen werken.

Wat bieden wij?

Een tijdelijke aanstelling voor een jaar met zicht op verlenging. De functie is ingedeeld in salarisschaal 6 van de cao Sport. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Ingangsdatum werkzaamheden: uiterlijk 1 september 2024.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een cv en motivatie uiterlijk 12 juli 2024  naar: w.vanderklugt@alkmaarsport.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden op dinsdag 16 juli plaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures