Zweminstructeur Alkmaar

Wil je werken bij de leukste zwembaden van Nederland? Voor de zwemaccommodaties in Alkmaar zijn we op zoek naar een zweminstructeur (m/v).

Zweminstructeur (m/v) voor de zwemaccommodaties van Alkmaar

Wie zijn wij?

Wij zijn de mensen van Alkmaar Sport, een dynamisch, jong en veelzijdig sportbedrijf. Wij zijn op verschillende manieren betrokken bij sporten en in beweging brengen van de mensen om ons heen – in Alkmaar en omgeving. We organiseren sport- en beweegactiviteiten in een schone, veilige en inspirerende sportomgeving. Kortom, wij van Alkmaar Sport, bieden aan iedereen de mogelijkheid om op een veelzijdige en afwisselende manier in aanraking te komen met sport en recreatie. We doen dit onder meer door het verhuren van sportaccommodaties en door het onderhouden en exploiteren van sportgebouwen, -velden, zwembanen en ijsbanen. Daarnaast verzorgen we veel sportactiviteiten in Alkmaar en de regio en is ons doel dit aantal activiteiten te laten groeien op een veilige en verantwoorde wijze. 

Functieprofiel

Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt een proactieve houding. Daarnaast ben je flexibel met een positieve instelling. Naast het geven van zwemlessen, toezichthouden en schoonmaak, streef je samen met je team naar maximale klanttevredenheid, gastvrijheid en service.

Functie-eisen

Voor deze functie is een erkende opleiding zwemonderwijzer een vereiste. Ook zien wij graag dat je in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma. Het kunnen geven van lessen aan verschillende doelgroepen zoals; aquafitness, slag- en conditiezwemmen en ouder- en kindzwemmen is een pré.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het verzorgen van zwemlessen aan alle leeftijden
  • ‘Gastheerschap’ tijdens recreatieve uren
  • Het verzorgen van animatie tijdens recreatieve uren
  • Het aflossen van receptiemedewerkers
  • Het verrichten van dagelijkse werkzaamheden, waaronder schoonmaakwerkzaamheden door de gehele accommodatie volgens werkrooster

Aanbod

  • Parttime
  • Een functie met mogelijkheid tot een vast contract en opleidingsmogelijkheden
  • Salariëring afhankelijk van opleiding en ervaring

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je motivatie en CV onder vermelding van ‘sollicitatie zweminstructeur’ aan H.Bollen@alkmaarsport.nl. Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Hielko Bollen, Teamleider zwemaccommodaties Alkmaar, telefoonnummer 072-5489384

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures