Inschrijving avond4daagse Alkmaar geopend

Gepubliceerd op: 21 maart 2022

Van maandag 16 t/m donderdag 19 mei organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met Kiddies en SKOA de avond4daagse van Alkmaar. Deelnemers hebben de keuze om dagelijks een afstand van 5 of 10 kilometer te wandelen. Wie de wandeltocht voltooit wordt beloond met de officiële avond4daagse medaille op de feestelijke finishdag op de Noorderkade. Aanmelden kan nu (€ 6,50 p.p.) via www.alkmaarsport.nl/avond4daagse.

Al sinds jaar en dag is de avond4daagse een begrip in Alkmaar, maar door de coronamaatregelen kon zowel in 2020 als in 2021 alleen een Home Edition georganiseerd worden. Nu alle seinen op groen staan pakt Alkmaar Sport de organisatie weer op als vanouds, met wandelingen door de Alkmaarse wijken. Dagelijks is er een start- en finishmogelijkheid bij de Noorder Arcade, voor het Ringers Winkelcentrum. De eerste drie dagen wordt aan de wandelaars ook een alternatieve start- en finishlocatie geboden, centraal in de wijk gelegen kan men opstappen nabij Wijkcentrum de Oever (maandag, Oudorp), Sportcomplex Oosterhout (dinsdag, Overdie) en Wijkcentrum de Rekere 2.0 (woensdag, Huiswaard). 

Gedurende de week worden ook wandelingen georganiseerd voor de verzorgingscentra in de wijken in samenwerking met de sportregisseurs van Alkmaar Sport. Scholen die zelf de inschrijving van hun leerlingen organiseren kunnen rekenen op een korting én een groentepakket voor de leerlingen in samenwerking met JOGG Alkmaar. Alle informatie is te vinden op www.alkmaarsport.nl/avond4daagse