Digitaal sport- en beweegplatform 50+

Sport Vitaal is gestart met een digitaal sport- en beweegplatform speciaal voor 50-plussers. Via de site www.alkmaaractief.nl kunnen inwoners van de gemeente Alkmaar op een toegankelijke manier kennismaken met het complete sport- en beweegaanbod bij hen in de buurt. Met als belangrijkste doel: hen aanmoedigen om fit en actief te blijven. Organiseert u óók een sportaanbod wat geschikt is voor de doelgroep 50-plus?

U kunt uw proefles gratis aanmelden via www.alkmaaractief.nl. De inwoners van de gemeente Alkmaar schrijven zich via deze site op een laagdrempelige manier in voor uw aanbod.

Op het platform AlkmaarActief staan zowel de activiteiten van Sport Vitaal (Alkmaar Sport) als andere sportaanbieders uit Alkmaar. De sportregisseurs van Alkmaar Sport en de medewerkers van Sport Vitaal krijgen regelmatig vragen over passend sportaanbod voor de doelgroep 50-plus. Zij zullen samen met deze potentiële sporters hoofdzakelijk het platform raadplegen. Kortom, uw kennismakingsaanbod mag op dit platform zeker niet ontbreken.

Tips voor sportaanbieders

  • U bepaalt zelf het aantal lessen en het aantal deelnemers
  • De ervaring leert; gratis proeflessen krijgen meer inschrijvingen
  • Een kleine vergoeding vragen mag, betalingen verlopen via de website
  • Voeg een enthousiaste tekst en sprekende foto toe

Vragen? Mail naar sportvitaal@alkmaarsport.nl