Kosten en voorwaarden

Cursusvoorwaarden

Daarnaast gelden er een aantal voorwaarden voor deze activiteiten zoals hieronder beschreven.

  • Betalingen geschieden per automatische incasso. Dit gebeurt 2x per jaar. Rond oktober wordt de contributie van het najaar geïncasseerd en in maart het voorjaar.
  • Aanmelding en afmelding geschiedt bij Alkmaar Sport. Afmelden kan uitsluitend schriftelijk per mail of per post. Op maandag t/m donderdag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 9.00-12.00 uur.
  • Inschrijving geldt voor de duur van de cursus, dus tot het einde van het seizoen. Houd hierbij rekening dat er twee seizoenen worden gehanteerd (najaar en voorjaar).
  • Indien u zich afmeldt binnen 14 dagen voor de geplande startdatum van de cursus incasseren wij een bedrag van €15,- aan administratiekosten. Slechts in uitzonderlijke gevallen is restitutie van cursusgeld mogelijk.
  • In verband met de kosten die wij maken, is het aantal deelnemers bepalend voor het doorgaan van een cursus. De activiteiten gaan alleen door bij voldoende belangstelling. Dit wordt per seizoen bekeken. Mochten er wijzigingen zijn, hoort u tijdig van Alkmaar Sport.
  • Alkmaar Sport behoudt zich het recht voor de prijzen en het programma per seizoen te wijzigen.

Kosten

De kosten verschillen per les en zijn afhankelijk van het soort sport en de duur van het sportseizoen. Precieze kosten van een specifieke les kunt u altijd opvragen bij Sport Vitaal.

Meer weten?

Wilt u ook meedoen met het sportaanbod voor ouderen in Alkmaar?
Neem dan contact op met onze collega’s van sportvitaal@alkmaarsport.nl
06-28510517.

Telefonisch bereikbaar maandag t/m donderdag van 09.00 tot 12.00 uur.