Streetwise Cup 5 vs 5 voetbal

Gepubliceerd op: 14 maart 2023

De sportregisseur van Alkmaar Noord organiseert op woensdag 26 april van 14.00-17.00 uur de 5vs5 Streetwise Cup op het Cruyff Court in Daalmeer.  Kinderen strijden in twee leeftijdscategorieën (onder 13 en onder 15 jaar) tegen elkaar. Meld je met een vrienden- of schoolteam van maximaal 8 spelers aan. De winnaars plaatsen zich voor de regiofinale die later in het jaar plaatsvindt. Aanmelden kan via www.alkmaarsport.nl/streetwise

De Streetwise Cup is het grootste straatvoetbaltoernooi van Nederland. Het gaat echter niet alleen om voetbal. De organisatie brengt op een laagdrempelige manier het onderwerp Equality onder de aandacht en maakt dit bespreekbaar. In de Streetwise Cup is iedereen gelijk, ongeacht waar je vandaan komt, wat je gelooft of wat je overtuigingen zijn.

Het 5 vs 5  voetbaltoernooi wordt gespeeld op het Cruyff Court in de Daalmeer (Johanna Naberstraat). De sportregisseur van Alkmaar Noord nodigt kinderen en jongeren uit om deel te nemen aan dit evenement en te strijden voor de overwinning. Het doel van de Streetwise Cup is om meer sporten, meer oog voor elkaar, meer bewegen en meer ontmoetingen te stimuleren. Meer plezier en meer samenzijn zijn de kernwaarden van dit evenement.

Leeftijden en teamsamenstelling
Je kunt je aanmelden als jongens- of meidenteam. Kinderen uit de ‘onder 13’ zijn geboren in of na 2011, kinderen in de ‘onder 15’ zijn geboren in of na 2009. Je meldt je aan met maximaal 8 spelers en een coach. Er staan 5 spelers tegelijk in het veld, inclusief ‘vliegende keeper’

Meld je nu aan met je vrienden- of schoolteam en beleef een onvergetelijke dag op het Cruyff Court in de Daalmeer. Voor meer informatie over de Streetwise Cup en hoe je kunt deelnemen, ga naar de website www.alkmaarsport.nl/streetwise of door te mailen naar y.cornelisse@alkmaarsport.nl, of app Sportregisseur Yuri op 06-34164117.