Header klein

BedrijfsFit kadokaart

Uniek Kerstkado:

BedrijfsFit kadokaart

De BedrijfsFit kadokaart is een unieke manier om medewerkers te bedanken. Een heel persoonlijk kerstkado waarmee uw medewerkers fysiek en ook mentaal weer in beweging brengt. Zij hebben de keuze uit heel veel leuke activiteiten en kiezen zelf wanneer, waaraan en met wie zij hun tegoed besteden. Kiezen zij voor met collega’s buiten bootcampen, met de kinderen een dagje naar het zwembad of toch liever voor een ontspannende massage? Alkmaar Sport zorgt voor een steeds wisselend en vooral gevarieerd beweegprogramma zowel binnen als buiten.

Hoe werkt het?

Met de kadokaart kunnen medewerkers hun gezondheid een extra BOOST geven door je computer af te sluiten en in beweging te komen. Zij kunnen kennismaken met nieuwe maar ook oer-Hollandse sporten en deze activiteiten alléén uitproberen, maar samen sporten is natuurlijk nog veel leuker.

Medewerkers kiezen zelf wanneer, waaraan en met wie zij het tegoed op de kadokaart besteden. Alkmaar Sport zorgt voor een wisselend en vooral gevarieerd beweegprogramma zowel in de sportaccommodaties als in de buitenlucht. Denk bijvoorbeeld aan banenzwemmen, aquafitness of het populaire FloatFit in zwembad Hoornse Vaart. In Outdoorpark Alkmaar bieden we een bootcamp programma en ouder- en kindklimmen. Liever op het water? Dan is suppen door de Alkmaarse grachten wellicht een uitdaging. In de winter kunnen medewerkers uiteraard heerlijk komen schaatsen op De Meent of baanwielrennen in Sportpaleis Alkmaar. Een actief programma! Maar ook massages of BodyMindRelease behoren tot de mogelijkheden. Het programma verandert meerdere keren per jaar.

BedrijfsFit kadokaart aanschaffen

De BedrijfsFit kadokaart is te koop vanaf 2 medewerkers met een minimum tegoed van € 25,00 per persoon. Op verzoek zijn op maat gemaakte ontwerpen of een sportieve kick-off tijdens de introductie van de kaarten mogelijk. De kaarten zijn vrij te besteden in de webshop van Alkmaar Sport en hebben een geldigheidsduur van een jaar.

Meer informatie

Marlou Zuurbier komt graag met u in contact om tijdens het drinken van een kop koffie meer te vertellen over de mogelijkheden. Marlou is te bereiken via bedrijfsfit@alkmaarsport.nl.

BedrijfsFit